Hier is een lang en een kort antwoord op. Wij houden het graag kort; Ja! Een eigen kalender maken kan enorm veel tijd kosten, maar Het Foto Album heeft dit met software enorm makkelijk voor ons gemaakt. Een kalender maken is ook nog erg handig. Je kunt met een persoonlijke kalender namelijk genieten van je eigen gemaakt foto’s. Hierdoor herleef je oude momenten, maar vergeet je ook nooit meer een verjaardag of andere belangrijk moment! Een win-win situatie dus.

De persoonlijke kalender zijn er in allemaal verschillende soorten maten en prijzen. De goedkoopste kalender ligt op € 8 en is de verjaardagskalender. De duurste ligt op € 25 en is de fotokalender XL. Je raadt het al een fotokalender die extra groot is. Uiteraard zitten daar ook kleinere maten voor. Naast deze kalenders heb je ook nog de bureaukalender voor € 10, de jaarkalender vanaf € 10 en familieplanner voor € 20. Er zijn dus genoeg keuze wat betreft de kalenders.

Lees je dit nu op je telefoon en kan je niet wachten tot je je eigen kalender kunt maken? Geen probleem! De website hetfotoalbum.nl maakt het mogelijk om de kalender ook op je mobiele telefoon te maken. Het is een online software die zowel op je computer als telefoon gebruikt kan worden. Je kunt zelfs offline je kalender ontwerpen, maar dan moet je de software eerst downloaden. In sommige situaties is dit fijn als je weet dat je een periode geen internet hebt, maar graag in die periode jouw persoonlijke kalender wilt maken.