Handige weetje over de sandaal!

Zoals bij alle schoenen, zijn er een paar vragen die je had over sandalen die we wilden beantwoorden, zodat je het perfecte paar kunt vinden waarnaar je op zoek bent dit seizoen. We zijn hier om te helpen en advies te geven waar we kunnen, dus als je een vraag hebt over sandalen, kijk dan hieronder, misschien vind je het antwoord dat je zoekt.

Waarom ruiken sandalen?

Als de dagen warm zijn en je de hele dag op de been bent, kunnen je sandalen een beetje gaan stinken. Probeer stijlen uit te kiezen die van leer zijn, want deze werken beter in warme omstandigheden, maar je kunt ook proberen om je sandalen schoon te maken om geurtjes te verwijderen. Veeg ze na gebruik af met een vochtig doekje of antibacteriële castratie en laat ze drogen in een koele kamer. Stijlen zoals teenslippers kunnen gemakkelijk worden opgefrist door ze onder de douche te laten vallen of ze af te vegen met warm zeepachtig water.

Waarom piepen sandalen?

We zijn er allemaal geweest, liepen mee en je schoenen houden maar niet op met piepen! Dit kan gebeuren als zowel de schoenen als jouw voeten droog/ nat zijn, of kan worden veroorzaakt door de wrijving tussen de inlegzolen en de eigenlijke zolen van de schoenen.

Dit kan echter gemakkelijk worden verholpen door een beetje talkpoeder onder de binnenzool in de opening tussen de binnenzool en de zool te strooien, of plaats er een opgevouwen papieren handdoek in. Een ander paar ideeën om te proberen is het verwijderen van de inlegzolen, als ze piepen vanwege vocht, het verwijderen van de inlegzolen indien mogelijk en het drogen op een koele plaats zal helpen, als de sandalen van leer zijn, gebruik dan altijd een leerspray om te bewaren ze in topconditie en stoppen elk geluid.

Waarom veroorzaken sandalen gebarsten hielen?

Er zijn helaas enkele nadelen aan het dragen van sandalen. Vooral teenslippers kunnen pijnlijke gebarsten hielen veroorzaken. De druk van het erin lopen kan de huid van de hiel van je voet verharden en na blootstelling aan de frisse lucht kan dit ervoor zorgen dat ze barsten, het is zeer pijnlijk, dus het is belangrijk om ze te blijven bevochtigen en een zachte puimsteen te gebruiken om te helpen. Poets eventuele droge huid weg als je onder de douche staat. Een ander goed idee is om af te wisselen welke sandalen je draagt ​​om de pijn te verlichten die wordt veroorzaakt door teenslippers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *